Kokkiveitsi- ja damastiteräkursseja keväällä Hanhiniityn pajalla

Kokkiveitsikurssi: 29. – 31.3.
Damastiteräkurssi: 07. – 08.04

Puumalan Niinisaaressa Hanhiniityn pajalla soivat keväällä pajavasarat kuumina! Maalis- huhtikuun vaihteessa naapurissamme Hanhiniityllä järjestetään niin kokkiveitsi- kuin damastiteräkurssikin. Niinisaari sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Lappeenrannasta tai Mikkelistä, ja noin 3,5 tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Voit tulla yksin tai kaveriporukan kanssa kurssille, tai ottaa vaikka koko perheen mukaan lomailemaan mökille kun käyt kurssia! Tarkempia lisätietoja kursseista & majoituksesta alla.

Kokkiveitsikurssi 29. – 31.3.2019

Hinta: 295 €. Hinta kattaa yksilöllisen opetuksen, materiaalit, työtilojen ja koneiden käytön sekä keittolounaan ja kahvit lauantaina ja sunnuntaina. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä.

 

Damastiteräkurssi 07. – 08.04.2019

Hinta: 250 €. Maksu kattaa opetuksen, työtilojen ja koneiden käytön, materiaalit sekä keittolounaan ja kahvit kurssin molempina päivinä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä.

Majoitus

Kerää porukka, tule yksin luonnonrauhaan tai tuo koko perhe mukana rentoutumaan kun tulet kurssille! Kurssien ajaksi meiltä löytyy majoitusta seuraavasti:

Yhteismajoitus mökissä
40€/yö (otathan mukaan omat lakanat ja pyyhkeet)

Varaa koko mökki itsellesi! Mökkeihin mahtuu maksimissaan 6 henkilöä.
Mökki Hessula 148 €/yö
Mökki Tupula 158 €/yö

Voit varata majoituksen ottamalla yhteyttä paula@okkola.fi, soittamalla +358 500 259 378 tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteystietomme ja tietoa, miten meille pääsee löytyy täältä.