Missähän saisi kerrankin olla rauhassa? - Okkolan lomamökit

Mökkiloma toiveittesi mukaan

Kuusitoista tapaa elellä herroiksi - tai perinteisempään mökkityyliin. Kaikki mökkimme sijaitsevat Saimaan rannalla. Mökit ja huvilat ovat yksilöllisesti rakennuspaikkaansa suunniteltuja.

Rikkonaisen, mutkittelevan rantaviivan ansiosta jokainen loma-asunto on aidosti omassa rauhassaan. Jokaisella mökillä on oma sauna tai kaksi, laituri, soutuvene ja juuri niin paljon rauhaa kuin kaipaat.

Majoituksen voit varata juuri sinulle sopivaksi ajanjaksoksi, emme edellytä varausta tasaviikoiksi. Monet asiakkaat viihtyvät meillä etenkin kesäaikaan useita viikkoja, vuodesta toiseen. Mökki on käytössäsi tulopäivästä kello 15 alkaen lähtöpäivään kello 12 saakka.

Kaikki mökkimme ovat sähköistettyjä, jokainen sijaitsee omassa rauhassaan, omalla rannallaan ja käytössäsi ovat puulämmitteinen sauna ja soutuvene. Keittiöistä löydät aina astiat, kahvinkeittimen, mikroaaltouunin ja lieden. Myös petivaatteet löytyvät valmiina mökeistä. Voit käyttää omia liinavaatteita tai vuokrata ne Okkolasta. Jokaisessa mökissä on myös televisio.

Lisätietoa yksilöllisistä mökeistämme ja huviloistamme löydät seuraavien linkkien alta: mökkien varusteluettelo, Okkolan Lomamökkien hinnasto sekä mökkialueen kartta.

 Mäntylä
Mäntylä
 Salmela
Salmela
 Kalliola
Kalliola
 Lahtela
Lahtela
 Niemelä
Niemelä
 Syrjälä
Syrjälä
 Rantala
Rantala
 Tupula
Tupula
 Kotkala
Kotkala
 Hessula
Hessula
 Aapola
Aapola
 Luotola
Luotola
 Paulala
Paulala
 Riihelä
Riihelä
 Sivula
Sivula
 Tiirala
Tiirala
 Taijala
Taijala

AJANKOHTAISTA

Ravintola Niinipuu avoinna 20.8. saakka!
Aukioloajat:
Ma: suljettu
Ti-La 11-18
Su: 12-15


 ad1