Vuoden 2020 veitsikurssit Hanhiniityn sepänpajalla

Naapurin seppä järjestää suosittuja veitsikursseja tänäkin vuonna. Erinomainen lahjaidea! Kursseilla on tarjolla pienryhmäopetusta erittäin taitavan ammattisepän johdolla. Yhteismajoitusta löytyy Hanhiniityn sepänpajan kautta alkaen 40 euroa/yö. Voit myös vuokrata mökin kurssin ajaksi, jos teitä on tulossa vaikkapa kaveriporukka, otat muun perheen mukaan tai haluat vain rauhaa. Mökkitietoja löytyy täältä, ja yhteydenottolomake täältä. Lisätietoja kursseista löytyy alta.

paula@okkola.fiKokkiveitsikurssi 20. – 22.3 & 27. – 29.11

Opetusta kaksi ja puoli päivää. Hinta 295 € sisältäen opetuksen, tilat, laitteet ja materiaalit. Lauantaina ja sunnuntaina lisäksi keittolounas ja kahvit. Lisätietoa täällä, ilmoittautuminen täällä.

Damastiteräkurssi 04. – 05.4

Opetusta kaksi päivää. Hinta 250 € sisältäen opetuksen, tilat, laitteet ja materiaalit. Lisäksi keittolounas ja kahvit. Lisätietoa täällä, ilmoittautuminen täällä.


Emännän- ja isännänveitsikurssit

Emännän- ja isännänveitset ovat myymälän myydyimpiä keittiöveitsiä.
Ne ovat yhdestä metallipalasta valmistettuja kestäviä ja teräviä keittiön yleisveisiä, joiden malli on peräisin pronssikaudelta. Tällä päivän kurssilla pääsee tekemään itselleen siis toimivan keittiöveitsen! Hinta 150€, kurssi kestää kahdeksan tuntia kello 09 – 17. Hintaan sisältyy opetus, materiaalit ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Omakustanteisen lounaan voi nauttia vaikka meillä ravintola Niinipuussa.
Kursseja järjestetään:
1) Ke 10.06 klo 9-17
2) Ke 24.06 klo 9-17
3) Ke 05.08 klo 9-17

Puukkokurssi 11. – 14.11

Opetusta neljänä päivänä yhteensä 32 tuntia. Hinta 500 € sisältäen opetuksen, tilat, laitteet ja materiaalit. Lisäksi päivittäin keittolounas ja kahvit. Lisätietoa täällä, ilmoittautuminen täällä.