Tule kanssamme kesätöihin Niinisaareen!

Haemme ravintola Niinipuuhun ja Okkolan lomamökeille työntekijöitä kesälle 2019

Olemme ympärivuotisesti toimiva matkailuyritys Puumalan Niinisaaressa. Olemme täysin perheomisteinen ja ylpeä työllistäjä keskellä kauneinta Saimaata. Yrityksemme koostuu kesäravintola Niinipuusta ja vuokrattavista lomamökeistä. Arvomme sitoutuvat vahvasti saaristolaisiin ja perheyritykselle tyypillisiin arvoihin: yhdessä tekemiseen, nokkeluuteen ja joustavuuteen.

Kesäisin niin lisäkädet kuin tuumivat päät ovat tarpeen. Etsimmekin työntekijöitä kanssamme työskentelemään seuraavissa tehtävissä:

  • kahta kokkia ravintola Niinipuuhun
  • kolmea tarjoilijaa ravintola Niinipuuhun
  • yhtä siivoojaa työskentelemään Okkolan lomamökeillä ja ravintola Niinipuussa

Työsuhteen alkamisesta ja päättymisestä voimme sopia erikseen. Työ on kokoaikatyötä ellei asiasta sovita erikseen.

Ravintola Niinipuu on vanhaan kivinavettaan saneerattu lounas- ja á la carte ravintola. Olemme erikoistuneet lähikalaruokiin. Alakerrasta löytyy 25 asiakaspaikkaa, yläkerran juhlatilasta 120. Ulkoa asiakaspaikkoja löytyy 50 lisää. Ravintola Niinipuussa käydään syömässä niin pieneen nälkään, lounasta, á la cartea kuin sunnuntaista emännän noutopöytääkin! Meillä käy niin yksittäisiä asiakkaita autolla ja veneellä kuin myös kymmeniä ryhmiä/kesä.

Sijainti

Puumalan keskustaan on matkaa Niinisaaresta 10 kilometriä, Imatralle, Savonlinnaan ja Mikkeliin noin 70 kilometriä. Avustamme sinua tarvittaessa asunnon hankinnassa Puumalasta. Oma auto ja mahdollisuus kulkea työmatkat oman aikataulun mukaan helpottavat liikkumista.

Työaika

Ravintola Niinipuu on avoinna ti-la 11-18 & sunnuntaisin 12-15. Työ on siis päivätyötä, joka ajoittuu tiistaista sunnuntaihin. Tämä koskee myös siivojaa. Lisäksi kesällä on kolme iltatapahtumaa, joista maksetaan normaalit lisät. Lomatoiveet voidaan sopia ennen töiden alkua kesän aikana.

Palkka

13 €/tunti + TES:in mukaiset lisät. Palkasta voidaan  neuvotella myös erikseen.

Tehtäväkuvaukset

Kokin tehtävänkuvaus:
Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän/noutopöydän antimia ja loihtimaan á la carte annoksia. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Ihannekokkimme on luova, pystyy työskentelemään hyvin myös paineen alla ja ajattelee ruuanteon koko prosessia.

Tarjoilijan tehtävänkuvaus:
Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Ihannetarjoilijamme tuntee hyvin saaren palvelut, on reipas ja yksilöllinen.

Siivoojan tehtävänkuvaus:
Siivoojana vastuullasi on ensisijaisesti tasokkaiden lomamökkien siistinä pitäminen. Työ on usein itsenäistä, ja mökkien siivous tapahtuu mökkivaihtojen välissä kun mökissä ei ole asiakkaita. Ihannesiivoojamme on vastuullinen, huolellinen ja tehokas. Useiden mökkivaihtojen päivänä myös talonväki auttaa mökkien siivouksessa. Siivoojalta edellytämme B-luokan ajokorttia.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Paula Okkola
paula@okkola.fi
+358 500 259 378