Tule kanssamme kesätöihin Niinisaareen!

Haemme ravintola Niinipuuhun ja Okkolan lomamökeille työntekijöitä kesälle 2020

Olemme ympärivuotisesti toimiva matkailuyritys Puumalan Niinisaaressa. Olemme täysin perheomisteinen ja ylpeä työllistäjä keskellä kauneinta Saimaata. Yrityksemme koostuu kesäravintola Niinipuusta ja vuokrattavista lomamökeistä. Arvomme sitoutuvat vahvasti saaristolaisiin ja perheyritykselle tyypillisiin arvoihin: yhdessä tekemiseen, nokkeluuteen ja joustavuuteen.

Kesäisin niin lisäkädet kuin tuumivat päät ovat tarpeen. Etsimmekin työntekijöitä työskentelemään kanssamme seuraavissa tehtävissä:

  • Kokkeja
  • Tarjoilijoita
  • Leipuri

Työsuhteen alkamisesta ja päättymisestä voimme sopia erikseen. Työ on kokoaikatyötä ellei asiasta sovita erikseen.

Ravintola Niinipuu on vanhaan kivinavettaan saneerattu lounas- ja á la carte ravintola. Olemme erikoistuneet lähikalaruokiin. Alakerrasta löytyy 25 asiakaspaikkaa, yläkerran juhlatilasta 120. Ulkoa asiakaspaikkoja löytyy 50 lisää. Ravintola Niinipuussa käydään syömässä niin pieneen nälkään, lounasta, á la cartea kuin sunnuntaista emännän noutopöytääkin! Meillä käy niin yksittäisiä asiakkaita kuin myös kymmeniä ryhmiä vuosittain.

Sijainti

Puumalan keskustaan on matkaa Niinisaaresta 10 kilometriä, Imatralle, Savonlinnaan ja Mikkeliin noin 70 kilometriä. Avustamme sinua tarvittaessa asunnon hankinnassa Puumalasta. Oma auto ja mahdollisuus kulkea työmatkat oman aikataulun mukaan helpottavat liikkumista.

Työaika

Ravintola Niinipuu on avoinna ti-la 11-18 & sunnuntaisin 12-15. Työ on päivätyötä, joka ajoittuu tiistaista sunnuntaihin. Kesällä on myös kolme iltatapahtumaa, joista maksetaan normaalit lisät. Lomatoiveet voidaan sopia ennen töiden alkua tai kesän aikana.

Palkka

13 €/tunti + TES:in mukaiset lisät. Palkasta voidaan  neuvotella myös erikseen.

Tehtäväkuvaukset

Kokin tehtävänkuvaus:
Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän/noutopöydän antimia ja loihtimaan á la carte annoksia. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Ihannekokkimme on luova, pystyy työskentelemään myös paineen alla ja hahmottaa hyvin kokonaisuuksia.

Tarjoilijan tehtävänkuvaus:
Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Ihannetarjoilijamme on empaattinen reipas ja yksilö.

Leipurin tehtävänkuvaus:
Ravintolassamme leivotaan niin suolaiset kuin makeat herkut itse alusta saakka. Leipurina vastuullasi on näiden herkkujen teko aamuisin päivää varten. Iltapäivisin työnkuvassa on ryhmäruokailuiden leivonnaisten valmistelu, ja take-away tuotteiden teko. Opastamme työhön ja talon resepteihin kesän alussa perusteellisesti. Leipurimme saa myös itse vaikuttaa leivottuihin tuotteisiin, reseptiikkaan ja käytettyihin raaka-aineisiin. Kiireisinä päivinä myös talonväki auttaa leivonnassa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Paula Okkola
paula@okkola.fi
+358 500 259 378