Lahjakortin yleiset toimitus- ja ostoehdot

Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan välisessä sopimussuhteessa. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

 

LAHJAKORTIN OSTO JA TOIMITUSTAPA

Ostaja tilaa lahjakortin myyjän lahjakorttikaupasta. Myyjä lähettää ostajalla tilausvahvistuksen ja lahjakortin ilmoittuun sähköpostiosoitteeseen. Lisähinnasta lahjakortti on mahdollista saada myös paperisena tilaajan antamaan osoitteseen. Lahjakorttien hintaan lisätään toimitustapakohtainen toimitusmaksu.

Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOAIKA

Lahjakortti on voimassa yhden (1) kalenterivuoden ostopäivästä.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit maksetaan rahavälityspalvelumme tarjoamalla maksutavalla. Lahjakortteja on mahdollista ostaa myös Okkolasta paikan päällä käteisellä tai kortilla.

PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty tai olemme aloittaneet valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.