Lahjakortin toimitus- ja ostoehdot

Lahjakortin yleiset toimitus- ja ostoehdot

Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan
välisessä sopimussuhteessa. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai
purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia
erityisehtoja on rikottu.

 

LAHJAKORTIN OSTO JA TOIMITUSTAPA

Ostaja tilaa lahjakortin myyjän lahjakorttikaupasta. Myyjä lähettää ostajalla tilausvahvistuksen ja laskun ilmoittuun sähköpostiosoitteeseen. Ostajan niin halutessa lasku voidaan lähettää myös paperisena. Myyjä lähettää ostetut lahjakortit ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan osoitteeseen (ostaja tai lahjakortin saaja), kun ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt tilillemme. Lahjakortit lähetetään ostajan valitsemalla lähetystavalla joko PDF-muodossa asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai paperille tulostettuna normaalissa postissa. Lahjakorttien hintaan lisätään toimitustapakohtainen toimitusmaksu.


Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOAIKA

Lahjakortti on voimassa yhden (1) kalenterivuoden ostopäivästä.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan laskulla. Myös maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla on mahdollinen.

 

PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty tai olemme aloittaneet valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.