Ravintola

Lähiruokaa vanhassa navetassa

Mustikkakukko ja savustetut muikut

Aukioloajat:

Ti-La 11-18 (keittiö 11 – 17)
Su 12-15 (keittiö 12 – 14.30
Ma suljettu

1.6. –  29.8 ti-la lounas ja á la carte, sunnuntaisin emännän noutopöytä. Maanantaisin olemme aina suljettu myös yksityistilaisuuksilta.

Juhannuslauantaina 26.6 noutopöytä vintillä kello 12.-16.30. Ei á la cartea tai muuta lounasta 26.6.

Ilmoitus:

Niinijazzit on peruttu toistamiseen vallitsevan tilanteen takia. Ilmoitamme myöhemmin tulevista tapahtumista.

Puumalan Niinisaaressa sijaitseva Ravintola Niinipuu tarjoaa suomalaista, maittavaa lähiruokaa. Ruokalistamme painottuu kala-annoksiin. Tule syömään lounasta, maistelemaan a la carte-listan herkkuja tai hemmottele itseäsi jäätelöannoksella! Päivän lounasta myydään myös take-awayna.

Erikoisuutemme on suoraan pöntöstä pöytään savustettu lankkulohi. Lohi on paikallista Puumalan kirjolohta. Myös muikkumme tulevat aina paikalliselta kalastajalta. Pihapiiri on luokiteltu maakunnallisesti tärkeäksi maisema-alueeksi.

Ryhmäpaketteihin voit tutustua täällä.

Lounas ja á la carte tiistai-lauantai 11-17

Kesäkuun alusta elokuun loppuun Niinipuussa on tarjolla lounaspöytä ja á la cartea tiistaista lauantaihin. Lounaspöytä ja á la carte ovat tarjolla kello 11-17. Lounasta voi ostaa myös mukaan. Emme ilmoita lounaslistoja etukäteen. Ruokalista löytyy täältä. Erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteen, jotta osaamme varautua mahdollisimman hyvin. Suurin osa ruoistamme on lähtökohtaisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Pöytävarauksen voi varata alkamaan kello 14.00 alkaen, emme siis ota varauksia lounasajalle.

Sunnuntairuokailu ja Juhannuslauantain noutopöytä

Kesä-elokuun sunnuntaisin katamme vintillä suositun emännän noutopöydän! Emännän noutopöydässä on aina vähintään 4 erilaista salaattia, kolmea erilailla laitettua kalaa ja kolmenlaista talossa alusta loppuun leivottua leipää. Lämpimänä pääruokana liharuoka. Ruokajuomina jäävettä, Louhisaaren juomaa ja talossa pantua kotikaljaa. Noutopöytään kuuluu myös jälkiruokapöytä. Erikoisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan etukäteen, jotta osaamme varautua mahdollisimman hyvin.

Hinta 34 €/henkilö. 4-12 vuotiaat puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Pöytävarauksia otamme vain kello kahdeksitoista. Pöytävaraukset allaolevalla kalenterilla tai paula@okkola.fi
Kello kahdentoista varauksia lukuunottamatta asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme vahvasti pöytävarausta.

Sunnuntaisin take-away itsepalveluna noutopöydästä 34 €.

HUOM: Nyt avoinna myös Juhannuslauantain noutopöydän pöytävaraukset. Kaksi kattausta: kello 12-14 ja 15-17. Hinta 34 €.

Yhteystiedot ja pöytävaraus

Ravintola sijaitsee osoitteessa Ylössaarentie 35, Puumala. Käyntilaiturimme on Hätinvirran lossista 200 m luoteeseen. Käyntilaituri on yksityislaituri joka on tarkoitettu ravintolan asiakkaille. Laituri on käytössä päivittäin kello 9-19. Poistamme kaikki aukioloaikojen ulkopuolella laiturissa kiinni olevat veneet.

Pöytävaraukset sijoittuvat aina ravintolan sisälle, emme varaa ulkoterasseja. Pöydän voi varata sunnuntaiksi kello 12.00. Pöytävaraus on voimassa 12.30 asti. Ti-La pöytävaraus voi alkaa aikaisintaan kello 14.00 alkaen, pöytää ei voi siis varata lounasajalle. Maanantaisin olemme suljettu myös yksityistilaisuuksilta.
paula@okkola.fi

Ravintola Niinipuun aukioloajat:


Ti-La 11-17.30,
Su 12-15
Ma suljettu

Juhannuslauantaina 26.6 noutopöytä vintillä kello 12-16.30. Ei á la cartea tai muuta lounasta 26.6.
1.6. –  29.8 ti-la lounas ja á la carte, sunnuntaisin emännän noutopöytä. Maanantaisin olemme aina suljettu myös yksityistilaisuuksilta.

Ruokalista

Ruokalista löytyy täältä. Lounas on katettu ti-la kello 11.00 – 17.00. Keittolounas on 19 €, kokolounas 22 €. Päivän lounas päätetään aamuisin. Perjantaisin lounaana on aina lihapullia ja muusia, muuten päivän lounas päätetään aamuisin.

Saapuminen maitse

Ylössaarentie 35, Niinisaari
Puumala 52200
p. +358 500 259 378

Hätinvirran lossin tauot:

09.00–09.20
12.00–12.20
17.00–17.20
20.00–20.20

Saapuminen vesitse

Hätinvirralla sijaitsee Niinipuun käyntilaituri, johon voi kiinnittyä suuremmallakin veneellä. Nälkä tai jano kasvavat entisestään parin sadan metrin kävelyllä ravintolaan.

Huomioithan, että laiturissa yöpyminen on kielletty. Lähin yöpymissatama on Liehtalanniemessä.

Kyseessä on yksityislaituri. Laituri on tarkoitettu käytettäväksi ravintolan asiakkaille ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Poistamme kaikki aukioloaikojen ulkopuolella laiturissa kiinni olevat veneet.

Laiturin GPS-koordinaatit:
61°27,4´ 28°09,6´

Saapuminen ilmateitse

Lähin lentokenttä on Lappeenrannassa. Otathan etukäteen yhteyttä, mikäli saavut helikopterilla.

Pöytävaraukset

Pöytävaraukset sijoittuvat aina ravintolan sisälle, emme varaa ulkoterasseja. Pöydän voi varata sunnuntaiksi kello 12.00. Ti-La pöydän voi varata kello 14.00 alkaen, pöytää ei voi siis varata lounasajalle. Maanantaisin olemme suljettu myös yksityistilaisuuksilta.

+358 500 259 378
paula@okkola.fi
Yhteydenottolomake

DO-saimaa logon käyttö on myönnetty ravintolalle paikallisten raaka-aineiden suosimisesta