Pöytävaraus

Tee pöytävaraus ravintola Niinipuuhun helposti täältä!

Ti-La pöytävaraukset voi tehdä sähköpostilla paula@okkola.fi tai whatsappilla +358500259378. Pöydän voi varata ti-la kello 11-16 väliselle ajalle. Saman päivän pöytävaraukset vain soittamalla. Pöytävaraukset sijoittuvat aina ravintolan sisälle, emme varaa ulkoterasseja.

Sunnuntain pöytävaraukset voi tehdä allaolevalla lomakkeella tai soittamalla / whatsappilla +358500259378. Sunnuntaisin kaikki pöytävaraukset ovat kello kahdeksitoista. Pidämme pöytää varattuna sunnuntaisin kello 12.30 saakka. Olette tervetulleita saapumaan paikalle myös ilman pöytävarausta, saavuttehan kuitenkin ennen kello 14.30. Pöytävaraukset sijoittuvat ravintolan sisälle, emme varaa ulkoterasseja. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan saamaan isommat (+4) seurueet saman pöydän ääreen, aina tämä ei ole kuitenkaan mahdollista. Ilmoitathan jos seurueenne tarvitsee esteetöntä paikkaa, niin teemme parhaamme järjestelyiden suhteen. Vintille pääsee vain jyrkähköä alkuperäistä vetosiltaa pitkin, joten paikka ei ole täysin esteetön.

Maanantaisin olemme suljettu myös yksityistilaisuuksilta.

Tutustu Ravintola Niinipuuhun

Ravintola Niinipuu tarjoaa suomalaista, maittavaa lähiruokaa. Ruokalistamme painottuu kala-annoksiin. Tule syömään lounasta, maistelemaan a la carte-listan herkkuja tai hemmottele itseäsi jäätelöannoksella!