Mökit

Enemmän kuin odotat

Seitsemäntoista tapaa elellä herroiksi – tai perinteisempään mökkityyliin. Kaikki mökkimme sijaitsevat Saimaan rannalla. Mökit ja huvilat ovat yksilöllisesti rakennuspaikkaansa suunniteltuja. Vuokramökkejä voit varata vuorokaudesta aina useammaksi viikoksi asti, aivan kuten se sinulle parhaiten sopii.

 Varauksen voi tehdä allaolevasta varauskalenterista, mökkien omista varauskalentereista tai sähköpostitse paula@okkola.fi

OMASSA RAUHASSA

Rikkonaisen, mutkittelevan rantaviivan ansiosta jokainen loma-asunto on aidosti omassa rauhassaan. Jokaisella mökillä on oma puulämmitteinen sauna tai kaksi, laituri, soutuvene ja juuri niin paljon rauhaa kuin kaipaat.

SINUN PITUISESI LOMA

Majoituksen voit varata juuri sinulle sopivaksi ajanjaksoksi, emme edellytä varausta tasaviikoiksi. Monet asiakkaat viihtyvät meillä etenkin kesäaikaan useita viikkoja, vuodesta toiseen. Mökki on käytössäsi tulopäivästä kello 15 alkaen lähtöpäivään kello 12 saakka.

VARUSTETTUNA LOMAILUUN

Kaikki mökkimme ovat sähköistettyjä, jokainen sijaitsee omassa rauhassaan, omalla rannallaan ja käytössäsi ovat puulämmitteinen sauna ja soutuvene. Keittiöistä löydät aina astiat, kahvinkeittimen, mikroaaltouunin ja lieden. Voit käyttää omia liinavaatteita tai vuokrata ne Okkolasta. Jokaisessa mökissä on myös televisio.

Tutustu mökkeihin

Alta löydät lisätietoa mökeistä. Mökkimme on jaettu huviloihin ja perinteisiin mökkeihin. Perinteisissä mökeissä on ulkohuussi ja kantovesi. Alueellamme ei ole asuntovaunu- tai telttapaikkoja.

Käynnissä oleva kampanja: Joustavat varausehdot kaikkiin tammi-toukokuun varauksiin – peru kuluitta 3 päivää ennen varauksen alkua. Ehdot täällä.

HUVILAT

Aapola

Hessula

Kalliola

Kotkala

Lahtela

Luotola

Mäntylä

Niemelä

Paulala

Rantala

Salmela

Syrjälä

Tupula

PERINTEISET KESÄMÖKIT

Riihelä

Sivula

Taijala

Tiirala

Pomppu-koira toivottaa karvaiset kaverit mukaan mökkeilemään!

best dog friendly hotels in Puumala
Puumala hotel where dogs stay free