Okkolan lomamökit – enemmän kuin odotat

Seitsemäntoista tapaa elellä herroiksi – tai perinteisempään mökkityyliin. Kaikki mökkimme sijaitsevat Saimaan rannalla. Mökit ja huvilat ovat yksilöllisesti rakennuspaikkaansa suunniteltuja. Vuokramökkejä voit varata vuorokaudesta aina useammaksi viikoksi asti, aivan kuten se sinulle parhaiten sopii.

Varauksen voi tehdä allaolevasta varauskalenterista, mökkien omista varauskalentereista tai sähköpostitse paula@okkola.fi

Varaa loma luonnon
rauhasta!

Omassa rauhassa

Rikkonaisen, mutkittelevan rantaviivan ansiosta jokainen loma-asunto on aidosti omassa rauhassaan. Jokaisella mökillä on oma puulämmitteinen sauna tai kaksi, laituri, soutuvene ja juuri niin paljon rauhaa kuin kaipaat.

Sinun pituisesi loma

Majoituksen voit varata juuri sinulle sopivaksi ajanjaksoksi, emme edellytä varausta tasaviikoiksi. Monet asiakkaat viihtyvät meillä etenkin kesäaikaan useita viikkoja, vuodesta toiseen. Mökki on käytössäsi tulopäivästä kello 15 alkaen lähtöpäivään kello 12 saakka.

Varustettuna lomailuun

Kaikki mökkimme ovat sähköistettyjä, jokainen sijaitsee omassa rauhassaan, omalla rannallaan ja käytössäsi ovat puulämmitteinen sauna ja soutuvene. Keittiöistä löydät aina astiat, kahvinkeittimen, mikroaaltouunin ja lieden. Voit käyttää omia liinavaatteita tai vuokrata ne Okkolasta. Jokaisessa mökissä on myös televisio.

Koirat ovat tervetulleita
kaikkiin mökkeihin!

Tutustu mökkeihin

Alta löydät lisätietoa mökeistä. Mökkimme on jaettu huviloihin ja perinteisiin mökkeihin. Perinteisissä mökeissä on ulkohuussi ja kantovesi. Alueellamme ei ole asuntovaunu- tai telttapaikkoja.

Käynnissä oleva kampanja: Joustavat varausehdot kaikkiin tammi-toukokuun varauksiin – peru kuluitta 3 päivää ennen varauksen alkua. Ehdot täällä.

Aapola

1 – 6 hlö | 152 €

Aapola on sähköllä ja juoksevalla vedellä varustettu kaksikerroksinen höylähirsihuvila kuudelle hengelle. Alakerrassa sijaitsee yksi kahden vuoteen makuuhuone. Yläkerrassa on makuuhuone, jonka yhteydessä on makuusoppa kahdelle hengelle. Tilan tuntua lisää vaikkapa lasten leikkipaikaksi sopiva parvi. Ruokailuryhmä on sijoitettu valoisaan erkkeriin, josta on suora näkymä Saimaalle.

Hessula

1-6 hlö | 152 €

Hessula on omassa rauhassaan Saimaan rannalla. Mökin ranta, puulämmitteinen sauna ja soutuvene ovat vain sinun käytössäsi ilman erillistä maksua koko lomasi ajan.

Kalliola

1-6 hlö | 168 €

Todella uniikkia huvila-asumista arvostavan valinta on Kalliola. Nimensä mukaisesti kallion päällä sijaitsevassa mökissä on paitsi perusmukavuudet, myös kaksi saunaa, tiskikone ja pyykkikone.

Kotkala

1 – 4 hlö | 152 €

Korkean kallion päällä sijaitsevasta Kotkalasta pääset nauttimaan upean jylhistä maisemista. Kotkalassa on kaksi puulämmitteistä saunaa: toinen aivan mökin vieressä ja toinen kallion juurella alhaalla rannassa. Jos haluat nauttia rannassa sijaitsevan saunan löylyistä, hyvästä kunnosta on etua.

Lahtela

1-6 hlö | 162 €

Yksitasoinen, kolmen makuuhuoneen huvila Lahtela on aivan Saimaan äärellä. Lahtelassa on reilun kokoinen oma piha, puulämmitteinen sauna ja vuolukivitakka. Lahtelan pihalta kallion päältä löytyy tulipaikka.

Luotola

1-6 hlö | 152 €

Luotola on 80-neliöinen höylähirsimökki Saimaan rannalla. Mökissä on sähköt ja juokseva vesi.  Talvella Luotolan laiturin päästä voi pulahtaa avantoon, joka odottaa valmiina mökille tullessasi.

Mäntylä

1 – 6 hlö | 160 €

Mäntylä on omassa rauhassaan Saimaan rannalla. Kaksikerroksisessa Mäntylässä on kaikki mukavuudet: kaksi puulämmitteistä saunaa, tiski- ja pyykkikone sekä luonnonrauha.

Niemelä

1 – 6 hlö | 160 €

Sisäsaunan lisäksi Niemelässä on erillinen ulkosauna aivan veden äärellä. Talvella Niemelän laiturin päästä voi pulahtaa avantoon, joka odottaa valmiina mökille tullessasi. Avanto pysyy auki ympäri vuorokauden SulaBox-laitteiston avulla. Molemmat saunat ovat puulämmitteisiä.

Paulala

1 – 6 hlö | 200 €

Moderni Paulala tarjoaa avarat näkymät etelään. Paulala sijaitsee loivassa rinteessä. Piha-alueelta löytyy tulentekopaikka. Paulalassa on kapea hiekkapohjainen ranta, sekä erityinen kallioiden kylkeen rakennettu laituri, jonka päässä on täydellinen paikka nauttia Saimaan rauhasta.

Rantala

1 – 6 hlö | 160 €

Yksikerroksinen Rantala on huvila kaikilla mukavuuksilla. Rantalan ympäristö on tasainen ja mökki sopiikin siksi hyvin myös perheille joissa on pieniä lapsia.

Salmela

1 – 6 hlö | 160 €

Yksitasoisessa Salmelassa on kaikki mukavuudet: Kaksi puulämmitteistä saunaa, tiskikone, pyykkikone ja luonnonrauha. Salmelassa on erityisen tilava pesutila. Salmelan ympäristö on melko tasainen. Salmelan pihalla omassa niemessään on tulipaikka ja istuskeluryhmä.

Syrjälä

1 – 6 hlö | 160 €

Modernia huvilatyyliä ja mökkeilyn vaivattomuutta arvostava valitsee Syrjälän. Oleskelutila on erotettu muusta mökistä parilla askelmalla. Olohuoneen suuret ikkunat tuovat järvimaiseman melkein sisälle mökkiin. Ainakin koleimpina talvipäivinä myös olohuoneen vuolukivitakka vangitsee katseet.

Tupula

1 – 6 hlö | 160 €

Tupula yhdistää vanhan mökki- ja uuden huvilatyylin. Olohuone ja yläkerran makuutilat ovat vanhojen hirsien suojassa, mutta modernit mukavuudet sulautuvat vanhaan mökkiin erinomaisesti lisäsiiven muodossa. Tupulassa on kaksi saunaa: sekä kätevä sisäsauna ja tunnelmallinen vanha ulkosauna.

Perinteiset kesämökit

Riihelä

1 – 4 hlö | 104 €

Riihelä on vanhasta riihestä saneerattu hirsinen lomamökki. Neliöitä mökissä on 49.

Sivula

1 – 4 hlö | 106 €

Sivula on vanha hirsinen maalaistalo, joka muuntui mökiksi vuonna 1981.

Taijala

1 – 4 hlö | 104 €

Valoisasta, pienen kallion päällä sijaitsevasta Taijalasta löytyy tilat neljälle lomailijalle. Taijala on hyvin kallioisella paikalla. Rannalle ja saunaan pääsee vain jyrkkää polkua pitkin.

Tiirala

1 – 4 hlö | 104 €

Tiiralasta avautuvat avarat maisemat syväväylän ja Liehtalan museotilan suuntaan. Tiiralan majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta joista toisessa on parisänky.

Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin mökkeihimme ilman lisämaksua

Hilma ja Pomppu toivottavat karvaiset kaverit mukaan mökkeilemään!

Jackrusselinterrierit Pomppu ja Hilma