Tule meille töihin

Tule meille töihin

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä ravintola Niinipuuhun kesäkaudelle 2023. Työn ajankohta on kesäkuun alusta elokuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Lomat sovittavissa. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn niin halutessasi. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista Puumalassa sivun alalaidassa.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen paula@okkola.fi. Lisätietoja saa soittamalla tai whatsappista 0500259378

Kokki
Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän ja noutopöydän antimia sekä loihtimaan á la carte annoksia. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Esimerkkiruokalista löytyy täältä. Esimerkkiryhmäruokailupaketit löytyvät täältä.

Palkka: 14,50 € / tunti tai erillisen sopimuksen mukaan + TES:n mukaiset lisät.


Keittiötyöntekijä

Keittiötyöntekijän tehtävissä vastuullasi ovat pääasiassa valmistelevat keittiötyöt ja kokkien apuna työskenteleminen. Halutessasi pääset myös leipomaan ja tekemään kakkuja juhlia varten. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Voimme kouluttaa tehtäviin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,50 € + TES:n mukaiset lisät


Tarjoilija

Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Laskemme bonukseksi myös englannin, saksan tai venäjänkielen tyydyttävät taidot. Voimme kouluttaa tehtäviin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,50 € + TES:n mukaiset lisät


Siivooja

Siivoojana vastuullasi on

  1. Lomamökkien siivous varausten välissä
  2. Ravintolan alakerran ja ulko-alueiden siivous
  3. Ravintolan vintin siivous ryhmien välissä
  4. Ravintolassa auttaminen (pöytien raivaus, tiskaus, siivoaminen jne.)

Työ on melko itsenäistä opastusjakson jälkeen. Työtä tehdään yksin ja pareittain. Jos olet kiinnostunut myös muista työtehtävistä, niistä voidaan sopia etukäteen. Pääset siivojana vaikuttamaan työmenetelmiisi ja työsi organisointiin. Voimme kouluttaa tehtäviin.

Palkka: 13,50 € + TES:n mukaiset lisät

Majoitusta Puumalasta

Puumalasta voit vapaiden markkinoiden lisäksi vuokrata majoitusta kunnalta. Puumalan keskustaan on meiltä matkaa 9 kilometriä. Kesäasuntola sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 3. Lähimpään kauppaan asuntolasta on viiden minuutin kävelymatka. Kuntosali, urheiluhalli ja ulkoliikunta-alue sijaitsevat asuntolan vieressä. Huonevuokra on 200 €/kk. Huoneen koko on n. 12 m². Huoneen varustukseen kuuluu sänky, kirjoituspöytä, pimentävät verhot, vaatekaappi ja pari tuolia. Yhteisistä tiloista löytyy keittiö, wc, pesuhuone ja sauna sekä pyykki- ja kuivaushuone. Asuntola on remontoitu vuonna 2021.

Uutta! Kunta vuokraa kesäksi myös solukolmioita. Esite löytyy täältä.

HUOM: Asuntolapaikkoja ja kolmioita voivat vuokrata vain puumalalaiseen yritykseen työsuhteen solmineet. Voimme varata huoneen yhdessä hakuprosessin aikana.