Tule meille töihin

Tule meille töihin

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä ravintola Niinipuuhun & Okkolan lomamökeille. Haemme salivastaavaa ja keittiötyöntekijää kesäkuun alusta elokuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Siivoojat, tarjoilijat ja kokit olemme palkannet jo vuodelle 2023. Emme edellytä keittiötyöntekijöiltä tai tarjoilijoilta aikaisempaa kokemusta alalta, mutta se katsotaan eduksi. Lomat sovittavissa. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn niin halutessasi. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista Puumalassa sivun alalaidassa.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen paula@okkola.fi. Lisätietoja saa soittamalla tai whatsappista 0500259378

Salivastaava

Salivastaavana otat vastuun ravintolan salin jokapäiväisestä pyörittämisestä. Tähän kuuluvat muun muassa seuraavat asiat:

Tarjoilijoiden johtaminen
Baaritarvikkeiden invenvointi ja juomatilausten teko
Salin yleisilmeen ylläpito
Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaaminen

Pääset vaikuttamaan työtehtäviin ja tarjottaviin tuotteisiin. Työvuorolistoja sinun ei tarvitse suunnitella. Talonväkeä (ravintolapäällikkö/omistaja Paula tai Aapo) on paikalla avustamassa tehtävissä ja auttamassa ongelmatilanteissa. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös työpisteen siivousta siivousta ja tiskien tiskausta. Odotamme englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttäviä taitoja. Työhön tarvitset hygienia-  ja anniskelupassin. Edellytämme riittävää työkokemusta alalta. Alaan liittyvä koulutus on suuresti eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan yhdessä erikseen. Iltavuoroja saattaa olla muutama kesässä (2-3). Työvuoroja on myös pyhäpäivinä.

Palkka: 18,00 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Siivooja (kaikki paikat täytetty)

Siivoojana vastuullasi on

  1. Lomamökkien siivous varausten välissä
  2. Ravintolan alakerran ja ulko-alueiden siivous
  3. Ravintolan vintin siivous ryhmien välissä
  4. Ravintolassa auttaminen (tiskaus, siivoaminen jne.)

Työ on melko itsenäistä opastusjakson jälkeen. Työtä tehdään yksin ja pareittain. Tarvitset työtä varten voimassa olevan B-ajokortin. Pääset siivojana vaikuttamaan työmenetelmiisi ja työsi organisointiin. Voimme kouluttaa tehtäviin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Keittiötyöntekijä

Keittiötyöntekijän tehtävissä vastuullasi ovat pääasiassa valmistelevat keittiötyöt ja kokkien apuna työskenteleminen. Halutessasi pääset myös leipomaan ja tekemään kakkuja juhlia varten. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Voimme kouluttaa tehtäviin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Tarjoilija (kaikki paikat täytetty)

Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Laskemme bonukseksi myös englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttävät taidot. Työhön tarvitset hygieniapassin, anniskelupassi katsotaan eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan erikseen. Työvuoroja saattaa olla myös pyhäpäivinä.

Palkka: 13,80 €  / tunti + TES:n mukaiset lisät


Kokki (kaikki paikat täytetty)
Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän ja noutopöydän antimia sekä loihtimaan á la carte annoksia. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Esimerkkiruokalista löytyy täältä. Esimerkkiryhmäruokailupaketit löytyvät täältä.

Palkka: 14,80 € / tunti tai erillisen sopimuksen mukaan + TES:n mukaiset lisät.

Majoitusta Puumalasta

Puumalasta voit vapaiden markkinoiden lisäksi vuokrata majoitusta kunnalta. Puumalan keskustaan on meiltä matkaa 9 kilometriä. Kesäasuntola sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 3. Lähimpään kauppaan asuntolasta on viiden minuutin kävelymatka. Kuntosali, urheiluhalli ja ulkoliikunta-alue sijaitsevat asuntolan vieressä. Huonevuokra on 200 €/kk. Huoneen koko on n. 12 m². Huoneen varustukseen kuuluu sänky, kirjoituspöytä, pimentävät verhot, vaatekaappi ja pari tuolia. Yhteisistä tiloista löytyy keittiö, wc, pesuhuone ja sauna sekä pyykki- ja kuivaushuone. Asuntola on remontoitu vuonna 2021.

Uutta! Kunta vuokraa kesäksi myös solukolmioita. Esite löytyy täältä.

HUOM: Asuntolapaikkoja ja kolmioita voivat vuokrata vain puumalalaiseen yritykseen työsuhteen solmineet. Voimme varata huoneen yhdessä hakuprosessin aikana.