Tule meille töihin

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä ravintola Niinipuuhun & Okkolan lomamökeille kesäkausiksi. Haemme salivastaavaa, keittiötyöntekijää, tarjoilijoita & kokkeja kesäkuun alusta elokuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Etsimme siivoojia huhtikuun alusta syyskuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Lomat sovittavissa. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista Puumalassa sivun alalaidassa.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen paula@okkola.fi. Lisätietoja saa soittamalla tai whatsappista 0500259378

Tarjoilija (paikat täytetty vuodelle 2024)

Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen.

Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Laskemme bonukseksi myös englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttävät taidot. Työhön tarvitset hygieniapassin, anniskelupassi katsotaan eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan erikseen. Työvuoroja saattaa olla myös pyhäpäivinä.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

Lisätietoja saat soittamalla Paulalle tai lähettämällä viestiä whatsupilla.

Siivooja (paikat täytetty vuodelle 2024)

Siivoojana vastuullasi on

  • Lomamökkien siivous varausten välissä
  • Ravintolan alakerran ja ulko-alueiden siivous
  • Ravintolan vintin siivous ryhmien välissä
  • Ravintolassa auttaminen (tiskaus, siivoaminen jne.)

Työ on melko itsenäistä opastusjakson jälkeen. Työtä tehdään yksin ja pareittain. Tarvitset työtä varten voimassa olevan B-ajokortin. Pääset siivojana vaikuttamaan työmenetelmiisi ja työsi organisointiin. Voimme kouluttaa tehtäviin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

Lisätietoja saat soittamalla Paulalle tai lähettämällä viestiä whatsupilla.

Leipuri (paikat täytetty vuodelle 2024)

Leipurina työhösi kuuluu niin suolaisten (leivät, sämpylät, piiraat) kuin makeiden (pullat, ruiskukot, kakut) leivonta. Työ alkaa aamuisin (7-8). Työpäivät asettuvat tiistai-lauantai välille. Paikka voi olla sopimuksen mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen. Leipomukset ovat sekä ravintolaan että tilauksiin. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin, työvälineisiin ja annoksiin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

Lisätietoja saat soittamalla Paulalle tai laittamalla viestiä whatsupilla.

Kokki (paikat täytetty vuodelle 2024)

Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän ja noutopöydän antimia sekä loihtimaan á la carte annoksia. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Esimerkkiruokalista löytyy täältä. Esimerkkiryhmäruokailupaketit löytyvät täältä.

Palkka: 14,80 € / tunti tai erillisen sopimuksen mukaan + TES:n mukaiset lisät.

Lisätietoja saat soittamalla Paulalle tai laittamalla viestiä whatsupilla.

Keittiötyöntekijä (paikat täytetty vuodelle 2024)

Keittiötyöntekijän tehtävissä vastuullasi ovat pääasiassa valmistelevat keittiötyöt ja kokkien apuna työskenteleminen. Halutessasi pääset myös leipomaan ja tekemään kakkuja juhlia varten. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Voimme kouluttaa tehtäviin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

Salivastaava (paikat täytetty vuodelle 2024)

Salivastaavana otat vastuun ravintolan salin jokapäiväisestä pyörittämisestä. Tähän kuuluvat muun muassa seuraavat asiat:

Tarjoilijoiden johtaminen
Baaritarvikkeiden invenvointi ja juomatilausten teko
Salin yleisilmeen ylläpito
Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaaminen

Pääset vaikuttamaan työtehtäviin ja tarjottaviin tuotteisiin. Työvuorolistoja sinun ei tarvitse suunnitella. Talonväkeä (ravintolapäällikkö/omistaja Paula tai Aapo) on paikalla avustamassa tehtävissä ja auttamassa ongelmatilanteissa. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös työpisteen siivousta siivousta ja tiskien tiskausta. Odotamme englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttäviä taitoja. Työhön tarvitset hygienia- ja anniskelupassin. Edellytämme riittävää työkokemusta alalta. Alaan liittyvä koulutus on suuresti eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan yhdessä erikseen. Iltavuoroja saattaa olla muutama kesässä (2-3). Työvuoroja on myös pyhäpäivinä.

Palkka: 18,00 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

Majoitusta Puumalasta

Puumalasta voit vapaiden markkinoiden lisäksi vuokrata majoitusta kunnalta. Puumalan keskustaan on meiltä matkaa 9 kilometriä. Kesäasuntola sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 3. Lähimpään kauppaan asuntolasta on viiden minuutin kävelymatka. Kuntosali, urheiluhalli ja ulkoliikunta-alue sijaitsevat asuntolan vieressä. Huonevuokra on 200 €/kk. Huoneen koko on n. 12 m². Huoneen varustukseen kuuluu sänky, kirjoituspöytä, pimentävät verhot, vaatekaappi ja pari tuolia. Yhteisistä tiloista löytyy keittiö, wc, pesuhuone ja sauna sekä pyykki- ja kuivaushuone. Asuntola on remontoitu vuonna 2021.

Kunta vuokraa kesäksi myös solukolmioita. Esite löytyy täältä.

HUOM: Asuntolapaikkoja ja kolmioita voivat vuokrata vain puumalalaiseen yritykseen työsuhteen solmineet.

Ota yhteyttä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen paula@okkola.fi.

Lisätietoja saa soittamalla tai whatsappista 0500259378