Tule meille töihin

Tule meille töihin

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä ravintola Niinipuuhun & Okkolan lomamökeille kesäkausiksi. Haemme salivastaavaa, keittiötyöntekijää, tarjoilijoita & kokkeja kesäkuun alusta elokuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Etsimme siivoojia huhtikuun alusta syyskuun loppuun tai erillisen sopimuksen mukaan. Lomat sovittavissa. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn niin halutessasi. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista Puumalassa sivun alalaidassa.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen paula@okkola.fi. Lisätietoja saa soittamalla tai whatsappista 0500259378

Tarjoilija

Tarjoilijana pääset olemaan usein ensimmäinen kontakti vieraille heidän saapuessaan lossilta Niinisaareen. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös ravintolan siivousta ja tiskien tiskausta. Laskemme bonukseksi myös englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttävät taidot. Työhön tarvitset hygieniapassin, anniskelupassi katsotaan eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan erikseen. Työvuoroja saattaa olla myös pyhäpäivinä.

Palkka: 13,80 €  / tunti + TES:n mukaiset lisät


Salivastaava REKRYTOITU

Salivastaavana otat vastuun ravintolan salin jokapäiväisestä pyörittämisestä. Tähän kuuluvat muun muassa seuraavat asiat:

Tarjoilijoiden johtaminen
Baaritarvikkeiden invenvointi ja juomatilausten teko
Salin yleisilmeen ylläpito
Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaaminen

Pääset vaikuttamaan työtehtäviin ja tarjottaviin tuotteisiin. Työvuorolistoja sinun ei tarvitse suunnitella. Talonväkeä (ravintolapäällikkö/omistaja Paula tai Aapo) on paikalla avustamassa tehtävissä ja auttamassa ongelmatilanteissa. Työhön kuuluu myös perinteisiä tarjoilijan töitä: asiakaspalvelua, tarjoilua, baarin pyörittämistä kuin myös työpisteen siivousta siivousta ja tiskien tiskausta. Odotamme englannin- tai saksankielen vähintään tyydyttäviä taitoja. Työhön tarvitset hygienia-  ja anniskelupassin. Edellytämme riittävää työkokemusta alalta. Alaan liittyvä koulutus on suuresti eduksi. Paikka on kokoaikainen ajalle kesä-elokuu. Aloitus- ja lopetuspäivät sovitaan yhdessä erikseen. Iltavuoroja saattaa olla muutama kesässä (2-3). Työvuoroja on myös pyhäpäivinä.

Palkka: 18,00 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Siivooja

Siivoojana vastuullasi on

  1. Lomamökkien siivous varausten välissä
  2. Ravintolan alakerran ja ulko-alueiden siivous
  3. Ravintolan vintin siivous ryhmien välissä
  4. Ravintolassa auttaminen (tiskaus, siivoaminen jne.)

Työ on melko itsenäistä opastusjakson jälkeen. Työtä tehdään yksin ja pareittain. Tarvitset työtä varten voimassa olevan B-ajokortin. Pääset siivojana vaikuttamaan työmenetelmiisi ja työsi organisointiin. Voimme kouluttaa tehtäviin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Keittiötyöntekijä REKRYTOITU

Keittiötyöntekijän tehtävissä vastuullasi ovat pääasiassa valmistelevat keittiötyöt ja kokkien apuna työskenteleminen. Halutessasi pääset myös leipomaan ja tekemään kakkuja juhlia varten. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin ja annoksiin. Voimme kouluttaa tehtäviin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät


Leipuri

Leipurina työhösi kuuluu niin suolaisten (leivät, sämpylät, piiraat) kuin makeiden (pullat, ruiskukot, kakut) leivonta. Työ alkaa aamuisin (7-8). Työpäivät asettuvat tiistai-lauantai välille. Paikka voi olla sopimuksen mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen. Leipomukset ovat sekä ravintolaan että tilauksiin. Pääset vaikuttamaan käytettyihin raaka-aineisiin, työvälineisiin ja annoksiin. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Palkka: 13,80 € / tunti + TES:n mukaiset lisät

 


Kokki
Kokin tehtävissä pääset valmistamaan lounaspöydän ja noutopöydän antimia sekä loihtimaan á la carte annoksia. Arvostamme luovuutta ja uusien, ravintolaan teemaan sopivien annosten kehittämistä. Esimerkkiruokalista löytyy täältä. Esimerkkiryhmäruokailupaketit löytyvät täältä.

Palkka: 14,80 € / tunti tai erillisen sopimuksen mukaan + TES:n mukaiset lisät.

Majoitusta Puumalasta

Puumalasta voit vapaiden markkinoiden lisäksi vuokrata majoitusta kunnalta. Puumalan keskustaan on meiltä matkaa 9 kilometriä. Kesäasuntola sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 3. Lähimpään kauppaan asuntolasta on viiden minuutin kävelymatka. Kuntosali, urheiluhalli ja ulkoliikunta-alue sijaitsevat asuntolan vieressä. Huonevuokra on 200 €/kk. Huoneen koko on n. 12 m². Huoneen varustukseen kuuluu sänky, kirjoituspöytä, pimentävät verhot, vaatekaappi ja pari tuolia. Yhteisistä tiloista löytyy keittiö, wc, pesuhuone ja sauna sekä pyykki- ja kuivaushuone. Asuntola on remontoitu vuonna 2021.

Kunta vuokraa kesäksi myös solukolmioita. Esite löytyy täältä.

HUOM: Asuntolapaikkoja ja kolmioita voivat vuokrata vain puumalalaiseen yritykseen työsuhteen solmineet.