Hääruokailu ja juhlatila

Järjestämme hääruokailuita ravintola Niinipuu tunnelmallisessa vintissä. Vinttiin mahtuu mukavasti 100 häävierasta. Emme peri erillistä tilavuokraa. Järjestämme hääruokailut päivätilaisuuksina. Tila on käytössänne 3 tuntia. Vintillä on A-oikeudet ja tiski avoinna ruokailunne ajan. Tarjoamme mielellämme myös alkoholittomia ja alkoholillisia juomapaketteja jos haluatte tarjota vieraillenne ruokajuomat. Ruokailu on seisovasta pöydästä. Erityisruokavaliot kuuluvat hintaan.

Tiedustelut sähköpostitse paula@okkola.fi tai soittamalla +35850025937

Meille voi saapua pihaan asti autolla. Voitte tulla myös laivalla Hätinvirran puoleiseen laivalaituriimme. Kulku ravintolaan laiturilta kulkee tunnelmallista vanhaa karjapolkua pitkin, noin 150 metriä. Kuljetukseen sopivat esimerkiksi M/S Kaunis Veera, M/S Aino & höyrylaiva S/S Wenno.

Häämenu

Häämenu 75 € / hlö

  1. Alkumalja

Kuohuviiniä tai alkoholitonta lehtikuohua.

  1. Alkuruuat

Neljä erilaista salaattia

Kolme paikallista kalaherkkua

Kolmea erilaista talossa leivottua leipää
Ruokajuomina talossa pantua kotikaljaa, Louhisaaren juomaa ja jäävettä

  1. Pääruoka

Lihaa tai kalaa

  1. Loppuun

Hääkakku ja kahvi / tee

Ehdot

Minimilaskutus 1875 €. Ennakkomaksu 1875 € tulee olla maksettuna viikkoa ennen häitä. Hintaan kuuluu kaksi tunnin suunnittelutapaamista. Erikoiskoristeet tai koristeluapu erillisen sopimuksen mukaan. Lisäsuunnittelukokoukset, tilan lisäkatselmukset jne. 55 € / alkava tunti. Tilaa ei vuokrata ilman häämenua. Ruokailut järjestetään päiväsaikaan. Iltatilaisuuksia varten suosittelemme esimerkiksi Sahanlahti resortia.